Er du ikke fornøyd med produktet ditt? Vi beklager dette dypt og ønsker å høre hvordan vi kan hjelpe deg.

Sørg for å gi oss beskjed om retur via e-post innen 14 dager etter mottakelsen av produktet. Du kan returnere bestillingen din innen 14 dager etter mottak ved å bruke returskjemaet. Vi vil sikre at kjøpssummen krediteres kontoen din innen 5 arbeidsdager etter mottak av returen.

Var produktet skadet? Ta kontakt med oss før du returnerer det. Vi vil finne en passende løsning sammen.

Hvis du har kjøpt et spesialtilpasset produkt, kan det ikke returneres.

Enkel retur

Trinn 1: Last ned returskjemaet.

Trinn 2: Pakk og send bestillingen din.

Send varene sammen med det utfylte returskjemaet til adressen angitt på skjemaet. Sørg for at pakken du sender har en sporingskode. Du som avsender er ansvarlig for dette, og vi ønsker å unngå misforståelser rundt din returpakke.

Trinn 3: Motta kjøpssummen på bankkontoen din.

Når vi har mottatt pakken, vil vi sørge for at kjøpssummen blir refundert til bankkontoen din innen 5 arbeidsdager.

Gaver

Visste du at hver gang du returnerer noe, eller vi oppnår en fortjeneste, gir vi det til veldedighet? Ja, det stemmer! Vi donerer hele beløpet til veldedige formål.

Det ligger våre hjerter nært å sørge for at alle barn, akkurat som ditt, har en grunn til å smile. Derfor er vi alltid på utkikk etter måter å spre glede på. En måte vi gjør dette på er å donere leker til en veldedighetsorganisasjon i Albania kalt JETIMET.

Det er en flott organisasjon som fokuserer på å støtte barn, spesielt de fra ugunstige forhold, og spedbarn i Tirana. Hvis du vil vite mer om dette fantastiske prosjektet, besøk nettsiden deres: https://jetimet.org/.

Ytterligere informasjon om prosjektet finner du her : https://jetimet.org/.