Vår lidenskap for nettbutikken Min lille Kjære startet da vi ventet vårt første barn. Som alle foreldre handler de første ni månedene av svangerskapet om å kjøpe babyartikler og innrede barnerommet. I denne perioden var vi også på utkikk etter barneleker. Vi kom over mange digitale leker som vi følte begrenset barnets kreativitet. Derfor begynte vi å lete etter pedagogiske leker som kunne vare i generasjoner. Lekene våre har lang levetid og er laget av nøye utvalgte og naturlige produkter.

Om Min lille Kjære nettbutikk
Som foreldre til en liten gutt ønsker vi å velge de morsomste og mest lærerike lekene fordi vi synes det er viktig at barn kan lære noe av lekene de bruker. Bærekraft står høyt på listen vår, og derfor benytter vi oss av trematerialer som ikke kommer fra utrydningstruede arter. Plasten vi bruker er BPA-fri (inneholder ingen farlige kjemikalier). Hver dag leter vi etter de beste lekene som vi kan dele med andre.

Ærlighet og åpenhet
I nettbutikken Min lille Kjære ønsker vi å være ærlige og åpne når det gjelder barneleker. Derfor sender vi produktene våre direkte fra leverandøren til kundene våre. På den måten sparer vi lagrings- og transportkostnader og kan tilby produktene til en rimelig pris. I tillegg betaler vi leveringskostnadene for bestillinger over 300 kr.

Veldedighet
Visste du at vi donerer returnerte produkter til veldedige formål? Vi donerer leker til den veldedige organisasjonen Stichting Werkgroep Een Aarde. Pengene som samles inn, doneres til Nica-Friends. Organisasjonen har som mål å bruke pengene økonomisk og/eller materielt til fordel for barn fra de laveste sosiale klassene i Nicaragua. Det kan for eksempel være oppussing av klasserom eller innkjøp av ekstra utstyr.
Magnetisch krijtbord Mijn Hummeltje Wormenspel Mijn Hummeltje