Personvernregler for Min lille Kjære

Versjon 0.1
Denne siden ble sist oppdatert 14-02-2024.

Det er vår plikt å beskytte personvernet ditt. På denne siden vil vi fortelle deg hva slags informasjon vi samler inn når du bruker nettstedet vårt, hvorfor vi samler inn denne informasjonen, og hvordan vi bruker den for å forbedre brukeropplevelsen din. Dette vil gi deg full forståelse av hvordan vi opererer.

Disse personvernreglene gjelder for tjenestene til Min Lille Kjære-nettbutikk. Du bør være oppmerksom på at Min Lille Kjære ikke er ansvarlig for personvernpraksisen til andre nettsteder og ressurser. Ved å bruke dette nettstedet, samtykker du til personvernreglene.

Min Lille Kjære respekterer personvernet til alle brukerne av nettstedet deres og sørger for at de personlige opplysningene du gir behandles konfidensielt.

Bruk av innsamlet informasjon

Bruk av tjenestene våre
Når du registrerer deg for en av tjenestene våre, ber vi deg om å oppgi personlig informasjon. Disse opplysningene brukes til å levere tjenesten. Informasjonen lagres på Min Lille Kjæres egne, eller en tredjeparts, sikrede servere. Vi kobler ikke disse opplysningene sammen med annen personlig informasjon vi har.

Kommunikasjon
Når du sender oss e-post eller andre meldinger, kan vi lagre disse meldingene. Noen ganger ber vi om personlig informasjon relatert til situasjonen. Dette gjør det mulig for oss å behandle spørsmålene dine og svare på forespørslene dine. Informasjonen lagres på Min Lille Kjæres egne, eller tredjeparts, sikrede servere. Vi kobler ikke disse opplysningene sammen med annen personlig informasjon vi har.

Informasjonskapsler
Vi samler inn informasjon for analyseformål, slik at vi bedre kan forstå kundene våre og tilpasse tjenestene våre deretter.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (tekstfiler som plasseres på datamaskinen din), som gjør at nettstedet kan analysere hvordan brukere bruker nettstedet. Informasjonen som informasjonskapslene genererer om bruken av nettstedet kan overføres til Min Lille Kjæres egne, eller tredjeparts, sikrede servere. Vi bruker disse opplysningene for å overvåke hvordan du bruker nettstedet for å kunne lage rapporter om nettstedets aktivitet, og for å tilby andre tjenester knyttet til nettstedets drift og internettbruk.

Formål
Vi samler ikke inn eller bruker informasjon til andre formål enn de som er beskrevet i disse personvernreglene, med mindre vi har fått ditt samtykke på forhånd.

Tredjeparter
Informasjon deles ikke med tredjeparter med mindre det gjelder nettapplikasjoner vi bruker til formål knyttet til nettbutikken vår. Dette inkluderer WebwinkelKeur-vurderingssystem. Disse opplysningene brukes bare til det formålet applikasjonen er ment for og deles ikke videre. I tillegg kan informasjon i noen tilfeller deles internt. Våre ansatte er forpliktet til å respektere konfidensialiteten til opplysningene dine.

Endringer
Disse personvernreglene er tilpasset bruken og funksjonene til dette nettstedet. Alle tilpasninger og/eller endringer på dette nettstedet kan føre til endringer i disse personvernreglene. Derfor er det anbefalt å regelmessig gjennomgå disse personvernreglene.

Valg knyttet til personopplysninger
Vi gir alle besøkende muligheten til å se, endre eller slette personopplysningene som er gitt til oss.

Endre/avslutte nyhetsbrev-abonnement
Nederst i hver utsendelse er det mulighet til å endre opplysninger eller avslutte abonnementet.

Endre/avslutte kommunikasjon
Hvis du ønsker å endre opplysningene dine eller slette deg selv fra systemene våre, vennligst kontakt oss. Se kontaktinformasjonen nedenfor.

Deaktivere informasjonskapsler
De fleste nettleseres standard er å akseptere informasjonskapsler, men du kan konfigurere nettleseren din til å avvise alle informasjonskapsler eller til å varsle deg når en informasjonskapsel sendes. Imidlertid kan noen av våre, og andre nettsteders, funksjoner og tjenester feile dersom informasjonskapsler er deaktivert i nettleseren din.

Spørsmål og tilbakemelding

Vi gjennomgår regelmessig om vi overholder disse personvernreglene. Hvis du har spørsmål om personvernpraksisen vår, vennligst kontakt oss:

Min lille Kjære
info@min-lille-kjaere.no